DOLAR 32,4803
EURO 34,5661
ALTIN 2479,243
BIST 9569,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘İntikam şarkısı’ ortalığı karıştırmıştı! Shakira’dan yeni hamle

Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, ‘ihanet’ iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz hafta çıkan yeni şarkısında eski aşkına Rolex-Casio saatleriyle göndermede bulunan Shakira’ya, Pique’den magazin gündemine bomba gibi düşen bir cevap gelmişti. İkilinin atışması devam ederken, Shakira’dan kayınvalidesine yönelik bir hamle daha geldi.

‘İntikam şarkısı’ ortalığı karıştırmıştı! Shakira’dan yeni hamle
19.01.2023 09:21
A+
A-

Emeklilik kararı alan Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın aşkı kısa bir süre önce sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

Gerard Pique’nin, iki çocuğunun annesi (Milan-Sasha) Shakira’yı aldattığı ve ünlü şarkıcının bunu yakaladığı ileri sürülmüş, ünlü çiftin bu olayın ardından evlerini ayırdığı da belirtilmişti.

blank

YENİ ŞARKISINI YAYINLADI

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, geçtiğimiz hafta ise İspanyolca olarak yayınlanan yepyeni bir parçada yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve onun yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti’ye üstü kapalı bir göndermede de bulunmuştu.

Şarkısında, “Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” sözlerine yer veren Shakira, yıldız futbolcuyu “Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır” ifadeleriyle de eleştirmişti.

blank

“DARILMAK YOK”

Şarkının devamında, “Beni incittiğini sandın ama ben daha güçlü döndüm. Kadınlar artık ağlamıyor, kadınlar fatura kesiyor. Aşktan nefrete sadece bir adım var. Darılmak yok bebeğim, sözde yerime geçecek kişiyle sana en iyisini diliyorum. Yalvarsan bile sana dönmeyeceğim” sözleri de yer alıyordu.

PIQUE’DEN CEVAP GECİKMEDİ

35 yaşındaki Gerard Pique ise önceki günlerde eski sevgilisinin tüm dünyada gündem olan göndermelerine cevap vermişti. DailyMail’in haberine göre; King’s League’in yayında konuşan ünlü isim, bileğindeki bir saati göstererek; “Casio bize kol saatleri gönderdi, bir sponsorluk anlaşmasına vardık” demişti.

blank

HERKESE SAAT DAĞITTI

Pique daha sonra, “Bu saat bir ömür boyu dayanacak” diye eklemiş ve futbolcunun King’s League’deki yayın arkadaşı Ibai Llanos; emekli defans oyuncusu setteki herkese saat dağıtırken “Şaka yapıyor olmalısın” yorumunda bulunmuştu.

“O ŞARKI YÜZÜNEN MAHVOLDU”

Aguero, daha sonra Pique’nin neden bu açıklamayı yaptığı sorulduğunda; eski takım arkadaşının Shakira tarafından ‘mahvedildiğini’ söyleyerek; “Shakira’nın şarkısı yüzünden oldu. Sanırım Casio bu yüzden bize sponsor oluyor. Pique o şarkı yüzünden mahvoldu” ifadelerini kullanmıştı.

blank

İNŞAATA BAŞLADI

Tüm bunların ardından Shakira’nın, evini eski kayınvalidesi Montserrat Bernabeu’nun evinden ayırmak için bir duvar inşaatına başladığı bildirildi.

Marca’nın haberine göre; şarkıcının İspanya’daki mülkü bazı noktalarda eski kayınvalidesinin mülkü ile bağlantılı ve şarkıcı bu mülkleri ayırmak istiyor. Haberde, bir TV kamerasının Shakira’nın Barselona’daki evinin çevresinde çalışan bir çimento mikseri tespit ettiği belirtiliyor.

blank

CADI FİGÜRÜ DE YERLEŞTİRMİŞTİ

Öte yandan Shakira, birkaç gün önce de kayınvalidesinin evine baktığı söylenen balkonuna gerçek boyutlarda, korkunç bir cadı figürü yerleştirmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.