DOLAR 32,4954
EURO 34,6589
ALTIN 2499,985
BIST 9560,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Küçükçekmeceli Öğrenciler Gençlik Kampı’nda

Küçükçekmeceli gençler, Küçükçekmece Belediyesi’nin Sakarya Pamukova’da düzenlediği Gençlik Kampı’nda bir araya geldi.

Küçükçekmeceli Öğrenciler Gençlik Kampı’nda
18.08.2023 13:54
A+
A-

Küçükçekmeceli gençler, Küçükçekmece Belediyesi’nin Sakarya Pamukova’da düzenlediği Gençlik Kampı’nda bir araya geldi. Gençlerin sosyal, kültürel, bedensel ve zihinsel gelişimine destek olmak amacıyla düzenlenen Gençlik Kampı’na 60 öğrenciyi, Belediye Başkanı Kemal Çebi uğurladı. Gençlik Kampı’na katılan öğrenciler dört gün boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı buldu.

Spor aktiviteleri, oyunlar, atölyeler…

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kampta, Bilgievlerinde ve Çocuk Üniversitesi’nde eğitim gören, 12-18 yaş arası, 60 kız öğrenci doğayla iç içe unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadı. Gençler, uzman eğitmenler eşliğinde; survivor parkuru, kamp ateşi, akıl oyunları, voleybol, futbol, okçuluk, doğa yürüyüşü, badminton, kuş gözlemi, mini golf, langırt, satranç, ebru sanatı ve kitap okuma gibi çeşitli etkinliklerle keyifli ve verimli bir tatil geçirdi.

Öğrencileri Başkan Çebi uğurladı

Öğrencilerle Belediye Binası önünde bir araya gelerek,  kamp alanına uğurlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmeceli gençlerin hem tatil yapma hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamaları açısından gençlik kamplarını çok önemsiyoruz. Bu kampları, öğrencilerimizin yeni eğitim yılına eğlenmiş ve dinlenmiş olarak başlamaları için de ayrı bir motivasyon kaynağı olarak görüyoruz’’ diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.