DOLAR 31,9914
EURO 34,6468
ALTIN 2239,16
BIST 9166,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kemal Kılıç: “Basit bir hatayla kaybettik”

Spor Toto 1. Ligin 22. haftasında, sahasında Bodrumspor’a 2-1 yenilen Adanaspor’un teknik direktörü Kemal Kılıç, açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıç: “Basit bir hatayla kaybettik”
29.01.2023 18:12
A+
A-
Spor Toto 1. Ligin 22. haftasında, sahasında Bodrumspor’a 2-1 yenilen Adanaspor’un teknik direktörü Kemal Kılıç, “Çok üstün oynadığımız, kalemizde gol tehlikesi görmediğimiz oyunda yine basit bir hatayla kaybettik.” dedi.

Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oynayarak kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Maçın son bölümünde bireysel bir hatayla eksik kaldıklarını ve mağlup duruma düştüklerini aktaran Kılıç, “Maalesef bu sorunumuzu çözemiyoruz veya çözmekte çok gecikiyoruz. Üzgünüz, kazanıp aşağılardan çıkmak için önemli bir maçtı ama çok da iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik.” şeklinde konuştu.

Kılıç, hakemlerin de hatalar yapabildiğini belirterek, “Hakemin ilk yarıda rakibe bence yüzde yüz kırmızı kart vermesi gerekiyordu ama onun üzerinde durmamak lazım. Çünkü yaptığımız savunma hataları var. Her maça yansıyan savunma hataları var. Çok üstün oynadığımız, kalemizde gol tehlikesi görmediğimiz oyunda yine basit bir hatayla kaybettik.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.